FAQ voor de werknemer

Hoe zorgt Head Staffing dat ik precies krijg wat ik moet verdienen?

Head Staffing volgt exact de CAO dus iedere medewerker krijgt het zelfde uurloon, ploegentoeslagen, overwerktoeslagen, eventuele koude toeslagen en reiskosten waar ze recht op hebben.

Wat doet Head Staffing aan mijn ontwikkeling en opleiding?

Head Staffing financiert interne trainingen voor haar medewerkers voor bijvoorbeeld operator functies. Daarnaast bieden wij Heftruck opleidingen, EPT trainingen en taaltrainingen.

Hoe helpt Head Staffing mij om me in Nederland te vestigen?

Indien je in een huis van Head Staffing woont kan je na 7 maanden goed functioneren een renteloze lening krijgen om je borg van je eigen woning te financieren. Teven krijg je dan een taaltraining en wordt de laatste week huur bij Head kwijtgescholden als compensatie voor je verhuiskostenttings.

Hoe is het vervoer geregeld bij Head Staffing

Wij proberen iedereen op fietsafstand te huisvesten. Head Staffing kan dan een fiets aan je verkopen, maar je kan uiteraard ook zelf een fiets regelen. Indien je verder dan 10 KM woont op een locatie van Head Staffing regelen wij vervoer. Head Staffing verwacht wel dat je op termijn je eigen vervoer regelt. Is dat meer dan 10 KM krijg je een reiskosten vergoeding.

Wanneer word ik betaald?

De week nadat je gewerkt hebt maken wij op woensdag je salaris over, afhankelijk van jou bank staat het er dan uiterlijk vrijdag op je rekening. In weken met feestdagen, gelden afwijkende dagen, die worden altijd vooruit gecommuniceerd.

Kan ik op vakantie als ik bij Head werk?

Uiteraard, je bouwt twee vakantiedagen per gewerkte maand op. Vakantie opnemen gaat wel in overleg met je Flexcoördinator, pas als deze toestemming geeft is je vakantie definitief.

Ben ik verzekerd tegen ziekte kosten?

Iedere werknemer in Nederland is verplicht verzekerd voor ziektekosten bij een Nederlandse ziektekosten verzekering. Indien jij geen lopende verzekering hebt sluit Head deze voor je af, de premie daarvoor wordt per week ingehouden.

Ben ik zeker van inkomen als ik voor Head werk?

Head biedt je bij binnenkomst urengarantie. Dat betekent dat je altijd inkomen kan hebben. Dus ook als bij jouw vaste opdrachtgever het werk even wat minder is bieden wij een alternatief, altijd in de food sector.

Wat zijn de werktijden?

Al onze klanten werken in twee of drie ploegendienst.

Hoe lang moet ik beschikbaar zijn?

Head Staffing zoekt mensen die voor langere tijd willen werken (tenzij anders aangegeven).
Reden is dat we in je willen investeren in jou carrière.

Bouw ik pensieon op bij Head Staffing?

Nadat je zes maanden gewerkt hebt bouw je pensioen op in het STIP pensionfonds.

Kan ik parttime werken of alleen weekenden?

Als jij parttime beschikbaar ben kan je bij Head Staffing als oproep kracht werken.

Wanneer krijg ik mijn vakantiegeld

Vakantiegeld heb je de keuze, of het wordt deels per week uitbetaald en de rest eind Mei, of je kan alles eind Mai uit laten betalen.

Wat is mijn opzegtermijn bij Head?

Head Staffing zoekt mensen die een jaar of langer willen werken. Mocht je toch willen stoppen hanteren wij een opzegtermijn van twee weken, dit geeft ons de tijd een goede vervanger voor je te vinden.

Nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op.