Head Personeelsdiensten - Passion for food and people

Head Staffing

50% vast 100% flexibel

Food & People

Head Personeelsdiensten - Passion for food and people

Head Staffing

50% vast 100% flexibel

Food & People

Head Staffing

levert al jaren gekwalificeerd productiepersoneel in de voedselproducerende industrie

Head Staffing levert al jaren gekwalificeerd personeel in de voedselproducerende industrie

Head Staffing –  Food & People

Head Staffing is een uitzendbureau gespecialiseerd in de food sector. Op dit moment werken onze professionals in diverse tapas en kaas fabrieken, vleeswaren verwerkende industrie en industriële bakkerijen.

Head Staffing is overtuigd dat de meest duurzame flexibiliteit van vaste mensen komt. Dit is de reden dat Head Staffing vanaf dag één mensen een urengarantie biedt en dat meer dan de helft van onze flexcollega’s een vast dienstverband hebben.

Zo bieden wij een solide toekomst voor onze flexcollega’s en bieden we ervaren flexibiliteit aan onze food klanten. Zeker ook omdat wij uitsluitend in de foodsector werken.

Head Staffing Food & People

Bewuste keuze

Head Staffing heeft de bewuste keuze gemaakt om meer zekerheid aan onze flexcollega’s te bieden en flexibiliteit voor onze klanten. Wij verleggen de bijbehorende risico’s niet naar onze klanten. Dit is mogelijk doordat wij uitsluitend in de food industrie werken. Op deze manier combineren wij de vraag naar flexibiliteit en 100% fillrate met de wens naar continuïteit van onze flexcollega’s.

Head heeft een centrale poule mensen die primair voor een klant werken, maar allemaal bij meerdere klanten ingezet kunnen worden. Alles gestuurd vanuit een centrale planning. Doordat Head 50% in fase C heeft en het grootste deel van fase A mensen een urengarantie biedt, levert dit een poule op met mensen ervaren in High- en of Low care die flexibel ingezet zijn. Mensen die bewust (voor één of meer bedrijven) in de foodindustrie werken.

De vaste poule is om de volgende reden tot stand gekomen:

  • Combinatie van flexibel en vast in eigen beheer (WAB);
  • Beter vasthouden en door ontwikkelen van ervaring en kennis;
  • Lagere kostprijs voor onze klanten;
  • Hogere opkomst betrouwbaarheid;
  • Betere integratiemogelijkheden in Nederland voor EU-Flex;
  • Meer doorstroom richting plusfuncties als operator kwaliteitsdienst en meer.

De flexibele poule werkt graag voor ons, omdat ze met zekerheid van werk en inkomen al vanaf dag 1 kunnen bouwen aan een langdurige carrière.

Diversiteit

Head Staffing werft bewust uit meerdere kanalen. Wij hebben een sterke overtuiging dat diversiteit organisaties sterker maakt. Er werken collega’s vanuit 17 verschillende achtergronden voor Head. Head werft en selecteert kandidaten uit zowel Nederland als buitenland. Dit zijn lokale en ex-EU-flex kandidaten.

Head steunt de laatste groep in hun weg naar integratie in de Nederlandse maatschappij. Dit doet Head door middel van een uitgebreid pakket rondom het stimuleren van zelfstandig wonen, Nederlandse taaltraining en veel meer. Dat wordt zichtbaar in het feit dat Head Staffing slechts 30% van haar medewerkers huisvest. De rest woont zelfstandig, waarvan voor een groot deel mogelijk gemaakt door onze support.

Onze ex-EU-flex medewerkers beschikken over de juiste werkmentaliteit gecombineerd met een drive om te integreren en een carrière in Nederland op te bouwen voor zichzelf en hun gezinnen. Deze diversiteit zit ook in het vaste team van Head.

De combinatie van leveringsbetrouwbaarheid, flexibiliteit, continuïteit door langere verblijftijd, ervaring, kennis en ontwikkeling op persoonlijk niveau zorgen bij Head voor succes. Onze klanten in de voedselindustrie plukken hier de vruchten van.

Head Staffing werkt voor topbedrijven in de voedingsindustrie

[wpforms_selector form_id="2242" _builder_version="4.8.1" _module_preset="default" custom_margin="||18px|||" custom_padding="60px|60px|20px|||" hover_enabled="0" sticky_enabled="0"][/wpforms_selector]
[wpforms_selector form_id=”2242″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][/wpforms_selector]