Terbeke, Berkhout Verssnijlijn B.V.  stelt als leverancier van hoge kwaliteit fijn gesneden vleeswaren aan grote afnemers in Nederland, serieus eisen aan haar HRM partner. Continuïteit, gedreven en enthousiaste medewerkers is daarbij voor ons van zeer groot belang.

Head is voor Berkhout Verssnijlijn, Terbeke al jarenlang de juiste zakenrelatie gebleken. Sinds 2007 zorgt Head voor stabiliteit in ons productieproces door onder andere een goed On Boarding proces en door de juiste opleidingstrajecten, waarbij onder andere gebruik wordt gemaakt van E-learning. Dit leidt tot een zeer laag verloop van uitzendkrachten.

Wanneer de In/Out stroom ratio niet okee is, kost dat voor beide partijen veel geld.

Tevens wil ik opmerken dat ondanks de vele veranderingen in onze markt, Head continue pro actief heeft meegedacht in nieuwe steekhoudende oplossingen.

De kwaliteit aan personeel dat geleverd wordt, is voor Berkhout van grote waarde. Er zijn in de afgelopen 13 jaar tientallen flexkrachten intern doorgestroomd naar een vaste aanstelling in diverse leidinggevende en andere key-functies binnen Berkhout Verssnijlijn en andere fabrieken van Terbeke.

Wilco Poppeliers
Plantmanager, Terbeke Berkhout