Sinds 2019 werkt Royal-Aware samen met uitzendbureau Head. Na de implementatie waarin we diverse zaken hebben moeten aanpassen hebben we een prima samenwerking.

Momenteel zijn er dagelijks zo’n 40 á 45 medewerkers van Head aan het werk en al deze medewerkers worden door onze teamleiders beoordeeld op gedrag, kennis/kunde en taalcompetentie. Buiten dat zijn er ook coaching gesprekken met de coördinatoren van Head. Dit alles houden we gezamenlijk bij in een competentielijst en dit helpt ons bij het maken van een goede personeelsplanning.

Inmiddels zijn er al medewerkers waar wij erg tevreden over waren doorgestroomd en zijn beloond met een contract bij A-ware. De kwaliteit van de medewerkers van Head is goed en wordt ook goed begeleidt.

De bereikbaarheid van Head is goed omdat de coördinator dagelijks aanwezig is op het bedrijf, maar daarbuiten ook telefonisch goed te bereiken is. Dit helpt in positieve zin omdat wij als bedrijf een bepaalde flexibiliteit van het uitzendbureau verwachten en zij kunnen dit op deze manier bieden.

Remco van Denderen

Productieleider, Royal Aware