Gekwalificeerd Productiepersoneel voor de voedselproducerende industrie

50% Vast
100% Flexibel

Uitzendbureau voor de food-sector

Head Staffing is een uitzendbureau gespecialiseerd in de food sector. Op dit moment werken onze professionals in diverse tapas en kaas fabrieken, vleeswaren verwerkende industrie en industriële bakkerijen.

Head Staffing is overtuigd dat de meest duurzame flexibiliteit van vaste mensen komt. Dit is de reden dat Head Staffing vanaf dag één mensen een urengarantie biedt en dat meer dan de helft van onze flexcollega’s een vast dienstverband hebben.

Zo bieden wij een solide toekomst voor onze flexcollega’s en bieden we ervaren flexibiliteit aan onze food klanten. Zeker ook omdat wij uitsluitend in de foodsector werken.

Flexibele inzet

Doorgang van het werk bij de klant staat bij ons op de eerste plaats. Door onze mensen flexibel in te zetten op de momenten dat onze klanten capaciteit nodig hebben kunnen wij met minder mensen meer klanten helpen. Dit scheelt u geld en capaciteitsproblemen

Diversiteit

Head Staffing werft bewust uit meerdere kanalen. Wij hebben een sterke overtuiging dat diversiteit organisaties sterker maakt. Er werken collega’s vanuit 17 verschillende achtergronden voor Head. Head werft en selecteert kandidaten uit zowel Nederland als buitenland.

Betrouwbaar

De combinatie van leveringsbetrouwbaarheid, flexibiliteit, continuïteit door langere verblijftijd, ervaring, kennis en ontwikkeling op persoonlijk niveau zorgen bij Head Staffing voor succes. Onze klanten in de voedselindustrie plukken hier de vruchten van.

Video

Onze voordelen voor de medewerkers

Onze medewerkers zijn het kapitaal van onze onderneming. Wij zorgen dan ook goed voor ze door onder andere voor huisvestig te zorgen voor onze buitenlandse medewerkers.

Stabiel inkomen & extra toeslagen
Goede vaste verdiensten en toeslagen bij onregelmatige diensten
Urengarantie & vast contract
Vanaf het begin van het dienstverband
Mogelijkheden voor een lening
Voor bijvoorbeeld het aanschaffen van je eigen auto

 

Magazijn medewerker

Een partner bij die weet hoe belangrijk het is

Na een uitgebreid tendertraject hebben wij als De Graaf Bakeries gekozen voor Head Staffing als onze partner op het gebied van het inlenen van personeel voor onze locatie in Spakenburg.

Als snel groeiende organisatie hebben we gezocht naar een flexibele partij, met korte lijnen en een goed netwerk in de regio die snel kan schakelen en met ons meedenkt.

Als foodbedrijf sta je nooit stil, daar past een partner bij die weet hoe belangrijk het is om de juiste mensen, op het juiste moment en op de juiste manier aan ons te koppelen. Onder andere de focus op goed werkgeverschap, opleiding, huisvesting en de taaleis die we stellen heeft Head voor ons de partij gemaakt waarmee wij met veel plezier en enthousiasme willen gaan bouwen aan een mooie samenwerking.

Judith Ringnalda
Sourcing Manager, De Graaf Bakeries

Sinds 2007 stabiliteit in ons productieproces

Head is voor Berkhout Verssnijlijn, Terbeke al jarenlang de juiste zakenrelatie gebleken. Sinds 2007 zorgt Head voor stabiliteit in ons productieproces door onder andere een goed On Boarding proces en door de juiste opleidingstrajecten, waarbij onder andere gebruik wordt gemaakt van E-learning. Dit leidt tot een zeer laag verloop van uitzendkrachten.

Tevens wil ik opmerken dat ondanks de vele veranderingen in onze markt, Head continue pro actief heeft meegedacht in nieuwe steekhoudende oplossingen.

De kwaliteit aan personeel dat geleverd wordt, is voor Berkhout van grote waarde. Er zijn in de afgelopen 13 jaar tientallen flexkrachten intern doorgestroomd naar een vaste aanstelling in diverse leidinggevende en andere key-functies binnen Berkhout Verssnijlijn en andere fabrieken van Terbeke.

Wilco Poppeliers
Plantmanager, Terbeke Berkhout

Dagelijks zo’n 40 á 45 medewerkers aan het werk

Sinds 2019 werkt Royal-Aware samen met uitzendbureau Head.

Inmiddels zijn er al medewerkers waar wij erg tevreden over waren doorgestroomd en zijn beloond met een contract bij A-ware. De kwaliteit van de medewerkers van Head is goed en wordt ook goed begeleidt.

De bereikbaarheid van Head is goed omdat de coördinator dagelijks aanwezig is op het bedrijf, maar daarbuiten ook telefonisch goed te bereiken is. Dit helpt in positieve zin omdat wij als bedrijf een bepaalde flexibiliteit van het uitzendbureau verwachten en zij kunnen dit op deze manier bieden.

Remco van Denderen
Productieleider Royal-Aware

Head Staffing werkt voor topbedrijven in de voedingsindustrie