Testimonials

Wij zijn trots op onze klanten. Gelukkig waarderen onze klant ons ook. Lees hieronder wat zij over ons zeggen.

Dagelijks zo’n 40 á 45 medewerkers aan het werk

Sinds 2019 werkt Royal-Aware samen met uitzendbureau Head. Na de implementatie waarin we diverse zaken hebben moeten aanpassen hebben we een prima samenwerking.

Momenteel zijn er dagelijks zo’n 40 á 45 medewerkers van Head aan het werk en al deze medewerkers worden door onze teamleiders beoordeeld op gedrag, kennis/kunde en taalcompetentie. Buiten dat zijn er ook coaching gesprekken met de coördinatoren van Head. Dit alles houden we gezamenlijk bij in een competentielijst en dit helpt ons bij het maken van een goede personeelsplanning.

Inmiddels zijn er al medewerkers waar wij erg tevreden over waren doorgestroomd en zijn beloond met een contract bij A-ware. De kwaliteit van de medewerkers van Head is goed en wordt ook goed begeleidt.

De bereikbaarheid van Head is goed omdat de coördinator dagelijks aanwezig is op het bedrijf, maar daarbuiten ook telefonisch goed te bereiken is. Dit helpt in positieve zin omdat wij als bedrijf een bepaalde flexibiliteit van het uitzendbureau verwachten en zij kunnen dit op deze manier bieden.

Remco van Denderen

Productieleider, Royal Aware

Sinds 2007 stabiliteit in ons productieproces

Terbeke, Berkhout Verssnijlijn B.V.  stelt als leverancier van hoge kwaliteit fijn gesneden vleeswaren aan grote afnemers in Nederland, serieus eisen aan haar HRM partner. Continuïteit, gedreven en enthousiaste medewerkers is daarbij voor ons van zeer groot belang.

Head is voor Berkhout Verssnijlijn, Terbeke al jarenlang de juiste zakenrelatie gebleken. Sinds 2007 zorgt Head voor stabiliteit in ons productieproces door onder andere een goed On Boarding proces en door de juiste opleidingstrajecten, waarbij onder andere gebruik wordt gemaakt van E-learning. Dit leidt tot een zeer laag verloop van uitzendkrachten.

Wanneer de In/Out stroom ratio niet okee is, kost dat voor beide partijen veel geld.

Tevens wil ik opmerken dat ondanks de vele veranderingen in onze markt, Head continue pro actief heeft meegedacht in nieuwe steekhoudende oplossingen.

De kwaliteit aan personeel dat geleverd wordt, is voor Berkhout van grote waarde. Er zijn in de afgelopen 13 jaar tientallen flexkrachten intern doorgestroomd naar een vaste aanstelling in diverse leidinggevende en andere key-functies binnen Berkhout Verssnijlijn en andere fabrieken van Terbeke.

Wilco Poppeliers
Plantmanager, Terbeke Berkhout

Een partner bij die weet hoe belangrijk het is

Na een uitgebreid tendertraject hebben wij als De Graaf Bakeries gekozen voor Head Staffing als onze partner op het gebied van het inlenen van personeel voor onze locatie in Spakenburg.

Als snel groeiende organisatie hebben we gezocht naar een flexibele partij, met korte lijnen en een goed netwerk in de regio die snel kan schakelen en met ons meedenkt.

Als foodbedrijf sta je nooit stil, daar past een partner bij die weet hoe belangrijk het is om de juiste mensen, op het juiste moment en op de juiste manier aan ons te koppelen. Onder andere de focus op goed werkgeverschap, opleiding, huisvesting en de taaleis die we stellen heeft Head voor ons de partij gemaakt waarmee wij met veel plezier en enthousiasme willen gaan bouwen aan een mooie samenwerking.

Judith Ringnalda

Sourcing Manager, De Graaf Bakeries