Head Staffing

Head Staffing is overtuigd dat de
meest duurzame flexibiliteit van
vaste mensen komt

Duurzaamheid
shape

Positief bijdragen aan
de footprint van onze klanten

Onze duurzaamheidsinspanningen omvatten meer dan alleen woorden;
ze worden weerspiegeld in tastbare acties die ons bedrijf vormgeven en de wereld om ons heen beïnvloeden.

 

Van een elektrisch wagenpark dat de norm zet voor mobiliteit tot het minimaliseren van ons ecologische voetafdruk met een paperless office, elke beslissing die we nemen, is doordacht en doelbewust.

Energiezuinige werkplek

Bij ons kantoor nemen we actief maatregelen om ons steentje bij te dragen aan een beter milieu. We streven ernaar om duurzaamheid in al onze bedrijfsprocessen te integreren.

 

Dit begint al bij kleine, dagelijkse gewoonten zoals het verminderen van papierverbruik en het bevorderen van digitaal werken. Daarnaast hebben we geïnvesteerd in energie-efficiënte apparatuur en proberen we het gebruik van plastic en andere milieubelastende materialen te verminderen.

Vaste contracten

Ons commitment aan contracten voor onbepaalde tijd weerspiegelt onze overtuiging dat de investering in onze medewerkers niet alleen goed is voor henzelf, maar ook voor de kracht en veerkracht van ons bedrijf. Het is een stap in de richting van een gezamenlijke toekomst waarin we bouwen aan duurzaam succes.

Elektrisch wagenpark

Ons elektrisch wagenpark is een tastbare uitdrukking van onze toewijding aan milieuvriendelijke praktijken en het verminderen van onze ecologische footprint.

Certificeringen

Head Staffing is reeds vele jaren een betrouwbare werkgever voor een groot aantal gerenommeerde bedrijven. Dit wordt mede onderstreept door de volgende certificaten en certificeringen.