Head Staffing
Werken bij
Leestijd: 3 min

In 2 weken basis Engels leren

shape

De afgelopen weken heeft Vlada, onze zeer gewaardeerde medewerker en docente Engels, een cursus ontwikkeld om kandidaten met Oekraïense kom af in 2 weken basis Engels te leren. Deze kandidaten hebben de afgelopen 2 weken meer dan 300 woorden en meer dan 50 zinnen in het Engels geleerd. Zo kunnen zij communiceren in het Engels met collega’s en (voedsel-)veilig hun taak uit voeren bij Ter Beke in Wijchen.

Een betekenisvol traject

Na het behalen van het schriftelijk en mondeling examen hebben 3 nieuwe collega’s zich in het Engels aan ons voorgesteld en een stukje over zichzelf verteld. “Een mooi moment wat ook wat gevoel losmaakte, in mijn ogen onder andere dat we een ontzettend betekenisvol project hebben doorlopen met deze gemotiveerde mensen.

We hebben afgesloten met een hapje en een drankje, de kandidaten gaan maandag starten op de inpak afdeling. De komende periode worden de nieuwe collega’s verder begeleid: het doel is om na een gedegen inwerkperiode door te ontwikkelen naar high-care en in het nieuwe jaar een volledige Engelse taalcursus om hun leven en carrière verder te verduurzamen. Deze week zijn er 3 nieuwe cursisten gestart en aanstaande maandag staat de volgende groep van 5 personen klaar.”

Integratieprogramma voor diversiteit

Head Staffing heeft zijn integratieprogramma vernieuwd en versterkt, met een nadruk op diversiteit en inclusiviteit. Culturele sensitiviteitstrainingen, mentorschapsprogramma’s en inclusieve bedrijfsevenementen maken deel uit van deze inspanningen om een werkomgeving te bevorderen waarin iedereen zich gewaardeerd voelt.

Head Staffing is vastbesloten om deze duurzame initiatieven voort te zetten en ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet als een pionier op het gebied van groen ondernemen.

“Een mooi moment wat ook wat gevoel losmaakte, in mijn ogen onder andere dat we een ontzettend betekenisvol project hebben doorlopen met deze gemotiveerde mensen.”

Yannick Bagaija

Operational Manager