Head Staffing
Nieuws & Updates
Leestijd: 4 min

SBS6 Doe Maar Duurzaam over de vloer!

shape

Deze week kwam SBS 6 voor het programma Doe Maar Duurzaam bij ons over de vloer voor een item dat op 𝐳𝐚𝐭𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠 𝟗 𝐦𝐚𝐚𝐫𝐭 om 𝟏𝟔:𝟎𝟎 op SBS 6 wordt uitgezonden. Middels een interview met Reza en een uitzendkracht werd besproken op welke wijze Head Staffing een steentje bijdraagt aan duurzaamheid. Ook werden er shots gemaakt van ons kantoorpand en werd er een stukje gefilmd bij de werkomgeving van onze uitzendkracht.


In een tijdperk waarin duurzaamheid een steeds prominentere rol speelt in zakelijke besluitvorming, is het cruciaal voor bedrijven om een holistische benadering te hanteren die niet alleen gericht is op milieubehoud, maar ook op sociale verantwoordelijkheid en economische stabiliteit. Head Staffing probeert daarin een steentje bij te dragen. Benieuwd naar hoe we dat precies aanpakken? Ontdek het op zaterdag 9 maart om 16:00 op SBS 6! Te ongeduldig om te wachten? Hieronder geven we alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten.


Bevorderen van stabiliteit en zekerheid voor flexwerkers

Een belangrijk aspect van duurzaamheid binnen Head Staffing is het bevorderen van stabiliteit en zekerheid voor flexwerkers. Dit kan worden bereikt door het aanbieden van vaste contracten in plaats van het gebruikelijke model van tijdelijke aanstellingen. Vaste contracten bieden werknemers niet alleen een gevoel van stabiliteit en zekerheid, maar stellen hen ook in staat om beter te plannen voor de toekomst en zich te engageren voor de lange termijn. Dit vermindert niet alleen de verloopkosten voor bedrijven, maar bevordert ook een positieve werkcultuur en loyaliteit onder werknemers.

Elektrisch wagenpark

Een ander cruciaal aspect van duurzaamheid bij Head Staffing is ons elektrisch wagenpark, voor zowel kantoorpersoneel, als onze flexwerkers. De transportsector is een van de grootste bijdragers aan de uitstoot van broeikasgassen en luchtvervuiling, en het vervangen van traditionele brandstofvoertuigen door elektrische alternatieven kan aanzienlijk bijdragen aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van een bedrijf.