Head Staffing

Vacature Inhouse Specialist

shape

Heb je een neus voor talent en een passie voor het match van mensen met de juiste job? Geweldig! Bij Head Staffing zijn we op zoek naar nieuwe Inhouse Specialisten om ons team te verstrekken.

Als Inhouse Specialist bij ons ga je lekker aan de slag vanuit het kantoor van één van onze klanten. (en af en toe op onze eigen hoofdkantoor in Nieuwegein) Wat staat er op het menu? Nou, je bent eigenlijk een soort spil tussen onze flexkrachten en de klanten. Van het coördineren van shifts tot het managen van ad-hoc personeelsprobleempjes, jij draait er je hand niet voor om.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je begint je dag met het regelen van de ochtendshifts en de afhandeling van ziekmeldingen. Geen stress, we leren je alles wat je moet weten. Daarnaast begeleid je nieuwe teamleden de werkvloer op en zorg je dat iedereen de procedures snapt. En als kers op de taart, heb je ook nog voortgangsgesprekken en houd je een oogje in het zeil op de werkvloer.

Wat verwachten we van jou? Een hands-on mentaliteit, communicatieve skills waar je u tegen zegt en een flinke dosis motivatie om te knallen. Oh, en een rijbewijs B is ook handig, want soms moet je even op pad.

Klinkt goed tot nu toe?

Check dan even of je ook voldoet aan onze wensenlijst: HBO denk- en werkniveau, flexibiliteit, klantgerichtheid, probleemoplossend vermogen, en een goede beheersing van Nederlands en Engels.

En wat staat daar tegenover?

Nou, een boven marktconform salaris een fulltime vaste aanstelling én een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Klaar om je tanden in deze uitdaging te zetten? Solliciteer nu en wie weet zien we je binnenkort wel bij ons op kantoor!

Mail je CV naar hvarem@headstaffing.nl of via 06-24114086.